Θες να οργανώσεις τέλεια το γάμο σου; Ακολούθησε 10 Χρυσές συμβουλές !

Πέμπτη 07:34,11 Μαΐου 2017
Θες να οργανώσεις τέλεια το γάμο σου; Ακολούθησε 10 Χρυσές συμβουλές !

 

6μήνες με 12 μήνες πριν το γάμο.


1. Ορίστε ημερομηνία του γάμου και ξεκινήστε με τον προγραμματισμό του. Πρώτα ανακοινώστε στην οικογένεια σας το χαρμόσυνο γεγονός και στη συνέχεια δημιούργησε ένα οργανόγραμμα που θα περιέχει όλες τις λεπτομέρειες του γάμου σας. Θυμηθείτε με θα σας είναι απαραίτητο για να μη πελαγώσετε στη πορεία..

2. Επιλέξτε σε ποια εκκλησία θέλετε να τελεστεί το μυστήριο και σε ποιο χώρο η δεξίωση και κλείστε τα. Αν η δεξίωση δε γίνει στον ίδιο χώρο με το γάμο φροντίστε να πραγματοποιηθεί σε μέρος που δεν θα απέχει πολύ από την εκκλησία για να μη ταλαιπωρηθείτε ούτε εσείς ούτε οι καλεσμένοι σας. Αν έχετε επιλέξει η δεξίωση να γίνει σε εξωτερικό χώρο πάρτε δελτίων καιρού εγκαίρως για τυχόν απρόοπτα.. δε θα θέλατε μια βροχή να χαλάσει τη βραδιά των ονείρων σας.

3. Συγκεντρώστε όλα τα δικαιολογητικά του γάμου, μη το αφήσετε για τελευταία στιγμή. Θα χρειαστείτε πιστοποιητικό γέννησης & αγαμίας, δημοσίευση σε εφημερίδα με τα στοιχεία σας, όπως επίσης και σχετικό παράβολο από δημόσιο ταμείο έτσι ώστε ο εφημέριος της ενορίας που θα τελεστεί το μυστήριο να φροντίσει για την έκδοση των αδειών.  Στη συνέχεια θα χρειαστεί να πάτε στην αρχιεπισκοπή για να παραλάβετε την άδεια σας.4. Αποφασίστε πόσους καλεσμένους περίπου θέλετε να έχετε και ξεκινήστε να φτιάχνετε τη λίστα. Ο αριθμός των καλεσμένων θα σας ζητηθεί από το χώρο που θα γίνει η δεξίωση συνοδευόμενος από μια προκαταβολή έτσι ώστε να δεσμεύσουν την ημερομηνία που έχετε επιλέξει. Για να αποφύγετε παρεξηγήσεις ρωτήστε τους γονείς σας ποιους έχουν επιλέξει να καλέσουν. Αν έχετε καλεσμένους από το εξωτερικό ενημερώστε τους εγκαίρως και κάντε μια έρευνα για προσιτά ξενοδοχεία που βρίσκονται κοντά στο χώρο της δεξίωσης.

5. Πάρτε ένα φάκελο στον οποίο θα συγκεντρώνετε όλες τις αποδείξεις και τα δείγματα που θέλετε. Μη ξεχνάτε να σημειώνετε τις προκαταβολές που έχετε δώσει για να ξέρετε τι σας γίνεται.

6. Αν θέλετε ο γάμο σας να ξεχωρίσει επιλέξτε ένα θέμα π.χ. το αγαπημένο σας χρώμα και οργανώστε τα όλα από το στολισμό μέχρι τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες με βάση το θέμα αυτό. Είναι μία τάση που έχει ξεκινήσει από το εξωτερικό και έχει μεγάλη απήχηση πλέον και στη χώρα μας .7. Διαλέξτε το σωστό νυφικό. Είναι σημαντικό το νυφικό σου να ' ναι όπως το' χεις ονειρευτεί. Θα πρέπει να ταιριάζει στην προσωπικότητα, στο στυλ σου και στο σωματότυπο σου. Απέφυγε τις υπερβολές. Μόλις το επιλέξεις θα πρέπει να το συνδυάσεις με τα κατάλληλα παπούτσια και τα ανάλογα αξεσουάρ. Στη συνέχεια κλείστε ραντεβού με τον κομμωτή σου και το make up artist της επιλογής σου για να σου κάνουν δοκιμαστικό πριν τη μεγάλη μέρα.

8. Επιλέξτε τα προσκλητήρια. Είναι η πρώτη εντύπωση που δίνεται στους καλεσμένους σας γι' αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Πρέπει να επιλέξετε τη κατάλληλη γραμματοσειρά  το σωστό είδος και χρώμα χαρτιού & τη σωστή ποιότητα του φακέλου τελευταία χρόνια η βασική αρχή είναι να ταιριάζει με το ύφος του γάμου.

9. Ήρθε η ώρα να διαλέξεις το ανθοπωλείο που θα αναλάβει το στολισμό, το φωτογράφο και τον οπερατέρ για τη βιντεοσκόπηση του γάμου σου. Προκειμένου να διαλέξεις το κατάλληλο στολιμό θα πρέπει πρώτα να έχεις επιλέξει πρώτα το θέμα που σας ταιριάζει με βάση την αισθητική σας.10.Αν δεν έχετε ήδη επιλέξει βέρες πρέπει να αρχίσετε να ρίχνετε μια ματιά στα κοσμηματοπωλεία. Η επιλογή του πάχους της βέρας καλό θα ήταν να είναι αντίστοιχη του πάχους των δαχτύλων σου και να μην είναι πολύ διακοσμημένη για να μη σε δυσκολεύει στην καθημερινές σου υποχρεώσεις.

    To be continued..
 

 Η ώρα η καλή !

Golden Rules by Vicky VB

www.STYLE-RULES.com

 


 

 

 


ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

comments powered by Disqus
10 χρόνια πέρασαν από τότε που τελείωσα το σχολείο

10 χρόνια πέρασαν από τότε που τελείωσα το σχολείο

Στο Facebook ανέκαθεν είχα κάποιους συμμαθητές μου από το ...

περισσότερα...
8 γυναικείες φράσεις που φρικάρουν έναν…. άντρα

8 γυναικείες φράσεις που φρικάρουν έναν…. άντρα

Αγαπημένες μου, συχνά αναρωτιόμαστε τι είναι αυτό που κάνει ...

περισσότερα...
Το μυστικό για να κρατήσει η σχέση σου για πάντα

Το μυστικό για να κρατήσει η σχέση σου για πάντα

Η ευχή που έδινε ο σοφός παππούς μου σε όλα τα νέα ζευγάρια για ...

περισσότερα...
Μου έλειψες

Μου έλειψες

Είναι δύσκολο όταν χωρίζεις να πάψεις αμέσως να νοιάζεσαι για ...

περισσότερα...
Δεν υπάρχει Happy End όπως στις ταινίες

Δεν υπάρχει Happy End όπως στις ταινίες

Όταν χωρίζεις με τον πρώην σου Happy End δεν υπάρχει,ούτε φιλία ...

περισσότερα...
Σελίδα 1 από 31

Διαφήμιση