Το ερωτικό ωροσκόπιο του Ιουνίου’17 Α Μέρος

Τετάρτη 09:20,07 Ιουνίου 2017
Το ερωτικό ωροσκόπιο του Ιουνίου’17 Α Μέρος

ΚΡΙΟΣ

Σε ότι αφορά τα ερωτικά σας ζητήματα και την εξέλιξη των συναισθηματικών σας καταστάσεων ο Ιούνιος έρχεται αποφασισμένος για αλλαγή πορείας. Θα σας προσφέρει την ευκαιρία να κλείσετε οριστικά μετέωρα ζητήματα του παρελθόντος και να προχωρήσετε δυναμικά σε κάτι τελείως καινούργιο και όχι σε μία ανανεωμένη έκδοση ή  ένα σίκουελ μιας προηγούμενης σχέσης.

Πράγματι αυτός ο μήνας είναι γεμάτος ανανεωτική ενέργεια, που στη παρούσα φάση είναι έτοιμη να εκτονωθεί μεταμορφώνοντας όχι μόνο το σκηνικό αλλά και εσάς τους ίδιους.

Θα προκύψουν συναντήσεις με πρόσωπα που έχετε αισθανθεί ότι σας έχουν αδικήσει σε ερωτικό επίπεδο ή ότι σας έχουν θυματοποίησει εγκλωβίζοντας  και δεσμεύοντας σας από το να προχωρήσετε τη ζωή σας.

Κρατήστε στην άκρη του μυαλού σας ότι από τη μία πλευρά όντως έχει υπάρξει ανάλογη συμπεριφορά αλλά από την άλλη εσείς με δική σας ευθύνη μείνατε και επιμείνετε σε μία συνθήκη που εκ των προτέρων γνωρίζετε ότι είναι αδιέξοδη.

Στη συνάντηση αυτή θα ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα και θα κλείσει οριστικά για εσάς αυτός ο φαύλος συναισθηματικός κύκλος. Με λίγα λόγια, όχι μόνο θα απομυθοποιήσετε το πρόσωπο που έχετε απέναντί σας βλέποντας τη στάση του απέναντι στην αλήθεια σας ,αλλά θα αλλάξετε και εσείς τη δική σας στάση όχι μόνο απέναντι στον έρωτα αλλά και απέναντι στον εαυτό σας.

Το μήνυμα του Ιουνίου για εσάς είναι πως δεν θα έρθουν τα καλύτερα σε εσάς, αλλά πως εσείς θα πάτε σε αυτά με λάβαρο τον αυτοσεβασμό και τα θέλω σας. Θυμηθείτε τα θέλω σας λοιπόν και ετοιμαστείτε γιατί το καλοκαίρι αυτό σας ανήκει! 

ΤΑΥΡΟΣ

Όσοι από σας είστε αδέσμευτοι και σας ενδιαφέρει το ερωτικό παιχνίδι θα έχετε την ευκαιρία σας. Σε αυτήν την φάση ο ερωτικός σας μαγνητισμός θα βρεθεί στο Ζενίθ του, κάτι το οποίο θα προκαλέσει για κάποιους από σας μία σχεδόν στιγμιαία έλξη και μία εξαιρετική ερωτική χημεία με ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε και ήδη βρίσκεται στο περιβάλλον σας.

Πρόκειται για ένα άτομο ίσως μικρότερο από εσάς ηλικιακά με το οποίο μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα και ίσως κοινό επάγγελμα. Ενδέχεται να εργάζεστε στον ίδιο χώρο, ή ακόμα  να το έχετε εκπαιδεύσει εσείς οι ίδιοι στα επαγγελματικά του καθήκοντα.

Πρόκειται για άτομο με το οποίο από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας σας, αισθανθήκατε σαν ήδη να το γνωρίζετε, μία περίεργη συναισθηματική σύνδεση. Το γεγονός αυτό  δεν είναι καθόλου τυχαίο γιατί  μοιράζεστε κοινό καρμικό μονοπάτι και έχετε συναντηθεί ξανά σε προηγούμενες ζωές.

Ξεπεράστε τους δισταγμούς και τις αναστολές σας και δώστε χρόνο στην κατάσταση χωρίς όμως να απαρνηθείτε τα ερωτικά σας συναισθήματα. Για τη σχέση σας αυτή είναι πιθανό να δεχτείτε κριτική γεγονός όμως που σε δεύτερο χρόνο θα σας απελευθερώσει από την ανάγκη σας να πράττετε σύμφωνα με τις προσδοκίες των άλλων, ένα εξίσου σημαντικό καρμικό μάθημα για εσάς.

Για εσάς που είστε ήδη δεσμευμένοι ο Ιούνιος σας καλεί να αντιμετωπίσετε τη πραγματικότητα ως έχει, προσφέροντας σας μια δραστική λύση. Δώστε την  ευκαιρία στη σχέση σας και βοηθήστε τη να εξελιχθεί με πράξεις στο επόμενο επίπεδο.

Η αλήθεια είναι ότι η σχέση σας έχει μείνει αδούλευτη για αρκετό χρονικό διάστημα γεγονός, που φαίνεται από τις εντάσεις και τις λογομαχίες που θα προκύψουν κυρίως σε σχέση με το κοινωνικο-οικογενειακό περίγυρο της κάθε πλευράς αλλά και σε σχέση με ζητήματα καριέρας που πάντοτε αποτελούσαν το μήλον της Έριδος.

 Μιλήστε ανοιχτά και ειλικρινά, θέτοντας καινούργιες βάσεις, καινούργιους στόχους.

Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να εκφραστείτε ελεύθερα, επιτρέποντας στον άνθρωπό σας να κάνει το ίδιο για τον εαυτό του. Αποφύγετε τις κατηγορίες και μιλήστε για εσάς. Τα θέλω σας, τα συναισθήματά σας και τις βλέψεις σας, γιατί από ότι φαίνεται στο διάστημα που μεσολάβησε πραγματοποιήθηκαν εξελίξεις ζωής, χωρίς να δοθεί χρόνος και φροντίδα στη σχέση σας έτσι ώστε να τις ακολουθήσει με ομαλότητα.

Με λίγα λόγια για εσάς είναι να πείτε ναι στον έρωτα, να τον ζήσετε με τη καρδιά και όχι με το μυαλό προσπαθώντας να επεξεργαστείτε νοητικά κάθε συναίσθημα ή τοποθετώντας τον σε κουτάκια σκέψης.

Και το κυριότερο να γίνετε μύστες και κοινωνοί μιας μεγάλης μετουσίωσης, του πάθους σε αγάπη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε ότι αφορά τα ερωτικά σας ζητήματα ο μήνας αυτός θα σας βάλει σε σκέψεις.

 Σκέψεις που θα περιλαμβάνουν μία σχέση έντονου πάθους και μίσος, ένα πρόσωπο με το οποίο στο άμεσο παρελθόν έχετε λογομαχήσει αρκετές φορές και που με τη στάση του σας απομάκρυνε συναισθηματικά.

Για εσάς που δεν είστε σε σχέση αυτό το πρόσωπο αφορά έναν ερωτικό σύντροφο του άμεσου παρελθόντος ,ένα σύντροφο που δεν έχετε ξεπεράσει ακόμα συναισθηματικά και που με τον οποίο αφήσατε την κατάσταση μετέωρη χωρίς οριστική λήξη.

Πάντως μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα θα σας δοθεί η ευκαιρία να επιδιώξετε μία συνάντηση αλλά και να δώσετε μία νέα ευκαιρία στη σχέση αυτή.

Για εσάς που είστε σε σχέση και δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε αυτό το διάστημα με το ταίρι σας δεν θα έρθουν για να σας χωρίσουν αλλά για να σας ενώσουν περισσότερο κάτι όμως το οποίο χρειάζεται προσπάθεια και από τη δική σας μεριά.

Εδώ είναι το σημείο που θα χρειαστεί να δώσετε προσοχή γιατί αυτή η ευκαιρία είναι πολύτιμη κυρίως για εσάς τους ίδιους καθώς θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε την κατάσταση πιο ολοκληρωμένα.

Η αλήθεια είναι πως με το πρόσωπο αυτό σας συνδέει μία πολύ έντονη ερωτική χημεία και ότι οι μεταξύ σας επικοινωνία σαν ζευγάρι βασίζεται κυρίως στη σεξουαλική σας σχέση.

Θα χρειαστεί λοιπόν αυτή τη φορά να ανακαλύψετε ένα καινούργιο κώδικα επικοινωνίας και να δουλέψετε περισσότερο τη συναισθηματική και τη λεκτική σας επικοινωνία.

Με λίγα λόγια αξίζει να δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας αλλά με ανανεωμένη σκέψη και νέες προοπτικές.

Αφήστε το πείσμα στην άκρη, επενδύστε στη σχέση σας και μην επιδιώξετε απλώς να επαναλάβετε εν συντομία όλη της την πορεία άλλη μία φορά, αλλά να χαράξετε απο κοινού μία καινούργια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ιούνιος έρχεται αποφασισμένος να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε μία επίμονη κατάσταση του παρελθόντος, ή για τους δεσμευμένους ένα πρόβλημα που παραμένει άλυτο και κρατάει τη σχέση στάσιμη.

Για εσάς που είστε αδέσμευτοι αυτό το διάστημα, μία σχέση που εδώ και αρκετό καιρό έρχεται και παρέρχεται χωρίς ουσιαστική εξέλιξη,  θα μπει σε καινούργια διάσταση, δίνοντας την ευκαιρία να αποδεσμευτείτε από αυτήν και επιτέλους να προχωρήσετε τη ζωή σας.

Πείτε ναι στις εξόδους καθώς θα προκύψει μία πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση στα πλαίσια μιας κοινωνικής εκδήλωσης.

 Σε αυτό λοιπόν το κοινωνικό γεγονός θα συναντήσετε ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε υπάρξει ζευγάρι στο παρελθόν, αντιμετωπίζοντας όμως αρκετά προβλήματα στη σχέση σας.

 Πρόκειται για ένα πρόσωπο με το οποίο πάντοτε υπήρχαν εντάσεις σε επικοινωνιακό επίπεδο, εντάσεις που οδηγούσαν σε τσακωμό και απομάκρυνση ποτέ όμως σε οριστικό χωρισμό.

Αυτή τη φορά λοιπόν θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρεθείτε ξανά κοντά σε αυτό το άτομο όχι όμως για πολύ.

Το  εμπόδιο που θα υπάρξει αυτή τη φορά είναι το θέμα της απόστασης, καθώς ένας από τους δύο θα χρειαστεί να ταξιδέψει για επαγγελματικούς λόγους οπότε για άλλη μία φορά εξωγενείς παράγοντες έρχονται να εμποδίσουν την εξέλιξη της σχέσης, βάζοντας τη στον πάγο.

Είναι καλό για σας, ειδικά στην παρούσα φάση της ζωής σας, να αναζητήσετε ένα άτομο που θα είναι κοντά σας και σε φυσικό επίπεδο.

Η σχέση από απόσταση με το συγκεκριμένο άνθρωπο είναι κάτι που δεν θα σας βοηθήσει στην προσωπική σας εξέλιξη, καθώς μπαίνοντας σε μία τέτοια συνθήκη για άλλη μία φορά θα αναγκάσετε τον εαυτό σας να παραγκωνίσει τις πραγματικές του ανάγκες.

Πράγματι αυτό το μήνα θα περάσουν ιδέες γάμου και οικογένειας από το μυαλό σας και με αυτό τον τρόπο θα συνειδητοποιήσετε ότι συναισθηματικά έχετε προχωρήσει και ζητάτε πλέον άλλα πράγματα από ότι στο παρελθόν.

Πράγματα που ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν θέλει και δεν μπορεί σε πρακτικό επίπεδο να σας προσφέρει.

Για εσάς που είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτό το μήνα θα αισθανθείτε ότι η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και οι συχνοί τσακωμοί που θα προκύπτουν σε όλο και πιο συχνά διαστήματα αποτελούν ένα προειδοποιητικό καμπανάκι.

 Όχι απαραίτητα για το χωρισμό, αλλά για το ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσετε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο.

Και στη δική σας περίπτωση θα προκύψει κάποιο θέμα με την απόσταση, πάλι για επαγγελματικούς λόγους.

Αυτό που είναι καλό να θυμάστε είναι πως πριν το επαγγελματικό ταξίδι είναι καλό να έχουν ξεκαθαριστεί τα πράγματα μεταξύ σας και να εχετε επικοινωνήσει τις πραγματικές σας ανάγκες.

Ανάγκες που και στις δύο πλευρές συμβαδίζουν καθώς συμπεριλαμβάνουν το γάμο και τη δημιουργία οικογένειας .

Για εσάς που είστε ήδη παντρεμένοι το ζήτημα που θα υπάρξει είναι η  ετοιμότητά ως προς τη  μετακόμιση στο εξωτερικό με το σύζυγο και τα παιδιά σας.

 Σε κάθε περίπτωση   επικοινωνήστε λοιπόν την ανάγκη σας και αφουγκραστείτε την ανάγκη του άλλου σας μισού και το σίγουρο είναι ότι θα βρείτε τη λύση μαζί.

ΛΕΩΝ

Σε ότι αφορά τα ερωτικά σας ζητήματα είναι καλό να προσέξετε αυτό το μήνα και να μην επιτρέψετε στις εξωτερικές επιρροές στη γνώμες τρίτων να επηρεάσουν τη σχέση σας, αλλά και τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα ζητήματα που προκύπτουν σε αυτή.

 Να είστε σε ετοιμότητα ,γιατί θα υπάρξουν πολλές εξωτερικές πιέσεις ,τόσο από οικογένεια όσο και από φίλους γεγονός που θα αυξήσει περισσότερο την ένταση πράγμα που αντί να βοηθήσει θα κάνει την κατάσταση ακόμα χειρότερη.

Είναι καλό επίσης να προσέξετε τις πληροφορίες που μοιράζεστε σε δικά σας άτομα σε σχέση με θέματα που αφορούν αποκλειστικά και μόνο το σύντροφο σας.

Προστατεύστε λοιπόν την προσωπική σας ζωή και επενδύστε χρόνο έτσι ώστε να λύσετε κατ' ιδίαν τα θέματα που αφορούν τη σχέση σας.

Επίσης είναι πολύ σημαντικό για εσάς να επεκτείνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και να συναναστραφείτε με καινούργιους ανθρώπους, πράγμα που θα σας δώσει την ευκαιρία να απομακρυνθείτε από το κλοιό παρακολούθησης.

Σε γενικές γραμμές να θυμάστε ότι η σχέση σας αφορά εσάς και τον άνθρωπό σας. Προσέξτε λοιπόν και προφυλάξτε την ιδιωτική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε ότι αφορά τα ερωτικά σας ζητήματα, ο Ιούνιος θα αποτελέσει ένα μήνα άκρως περιπετειώδη που σίγουρα θα αναστατώσει ευχάριστα της ζωής σας.

Αυτό το μήνα λοιπόν φαίνεται ότι θα ανασταλεί γίνεται ένα πρόσωπο με το οποίο μοιραστήκατε στο παρελθόν μία σχέση έντονου πάθους.

Μία σχέση που όμως αναγκάστηκε να διακοπεί λόγω απόστασης, κάτι που αυτό το μήνα θα ανατραπεί. Το πρόσωπο αυτό λοιπόν θα εμφανιστεί και πάλι στη ζωή σας μετά από αρκετό χρονικό διάστημα το οποίο λόγω της  ερωτικής χημείας μεταξύ σας θα φανεί μηδαμινό.

Σε αυτό το σημείο θα ήταν καλό να δείξετε προσοχή και να έχετε υπόψη ότι ναι μεν θα περάσετε υπέροχα με το άτομο αυτό αλλά το ζήτημα της απόστασης δεν είναι κάτι που θα λυθεί οριστικά καθώς το ταίρι σας θα χρειαστεί και πάλι να απομακρυνθεί από κοντά σας.

Το γεγονός ότι θα έχετε έναν εξαιρετικά ερωτικό και πλούσιο σε ρομαντικά συναισθήματα μήνα είναι σίγουρο.

Παρόλα αυτά καλό θα ήταν να προστατεύσετε τον εαυτό σας γιατί ο ερωτισμός μπορεί εύκολα να εξελιχθεί σε ρομαντισμό ενώ και τα δύο αυτά στοιχεία στη δική σας περίπτωση δεν μπορούν να καλλιεργηθούν εξ' αποστάσεως.

Πείτε ναι στην όλη εμπειρία και ζήστε τον έρωτά σας έχοντας όμως επίγνωση ότι πρόκειται για μία συνθήκη που δεν θα κρατήσει πολύ αλλά που έχει να σας διδάξει σημαντικά μαθήματα που θα χρειαστείτε στο άμεσο μέλλον.


ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

comments powered by Disqus
Σελίδα 1 από 21

Διαφήμιση