Το ερωτικό ωροσκόπιο του Ιουνίου’17 Β Μέρος

Τετάρτη 09:36,07 Ιουνίου 2017
Το ερωτικό ωροσκόπιο του Ιουνίου’17 Β Μέρος

ΖΥΓΟΣ

Σε ότι αφορά τα ερωτικά σας ζητήματα ο Ιούνιος αποτελεί την αρχή μιας νέας εποχής.

 Για τους αδέσμευτους Ζυγούς, ανεκπλήρωτοι, αδιέξοδοι και καταστροφικοί έρωτες μπαίνουν στην άκρη ,με εσάς να επιθυμείτε να ξεκινήσετε από την αρχή, αναζητώντας μια συνθήκη που από την αρχή θα πληροί τις προϋποθέσεις της δικής σας ευτυχίας.

Έχετε πληγωθεί αρκετά στο παρελθόν από ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε βρεθεί σαν ερωτικό ζευγάρι σε πολλές διαφορετικές φάσεις της ζωής σας και όμως παρά τον μεταξύ σας μαγνητισμό η συνθήκη δεν μπορεί να μετουσιωθεί σε μια μακροχρόνια και σταθερή σχέση.

Με αυτό το πρόσωπο θα κάνετε μια τελευταία προσπάθεια να ξεκινήσετε από την αρχή, χτίζοντας τη σχέση σε νέα θεμέλια.

Κι όμως πολύ σύντομα θα καταλάβετε ότι ο χρόνος για κάτι τέτοιο έχει παρέλθει οπότε θα πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε τη ζωή σας, αναζητώντας έναν έρωτα που θα ανταποκρίνεται στα θέλω του τωρινού και όχι του παρελθοντικού σας εαυτού.

Για εσάς που ήδη βρίσκεστε σε σχέση, το ενδεχόμενο ενός ταξιδιού είτε από κοινού είτε κατά μόνας αναμένεται να προκαλέσει τάσεις φυγής.

Όχι λόγω προστριβών η προβλημάτων με το ταίρι σας αλλά λόγω του δικού σας φόβου απέναντι στην εξέλιξη και τη θεμελίωση της σχέσης σας.

 Η συναισθηματική επαφή και η συγχώνευση των δυο εαυτών,   αποτελεί για εσάς ένα μικρό σοκ, το οποίο όμως θα ξεπεράσετε δίνοντας το βάρος στη δουλειά σας και τη καριέρα σας.

Το ότι δεν σας αρέσει να χάνετε τον έλεγχο είναι γεγονός, παρόλα αυτά ελάτε σε επαφή με το φόβο σας και χρησιμοποιήστε τον για να εξελιχθείτε, όχι μόνο εσείς οι ίδιοι αλλά και η σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε ότι αφορά τα ερωτικά σας ζητήματα ο Ιούνιος δεν θα είναι από τους πιο εύκολους μήνες.

 Αναμένονται συγκρούσεις και τσακωμοί αν όχι με το ταίρι σας, τότε με το εξωτερικό περιβάλλον, είτε το οικογενειακό, είτε με κοινούς γνωστούς που από ότι φαίνεται έχουν την επιθυμία να συμμετάσχουν στη σχέση σας περισσότερο από εσάς και τον άνθρωπό σας.

Κάτι σας έχει κουράσει και ειδικά αυτό το διάστημα θα αισθανθείτε ότι πλέον η κατάσταση έχει φτάσει σε αδιέξοδο.

Με αυτό το σκεπτικό η εξωτερίκευση της συναισθηματικής έντασης είναι κάτι που σε δεύτερο χρόνο θα αποσυμπιέσει την ατμόσφαιρα αποκαλύπτοντας την πραγματική πρόθεση των ανθρώπων, αλλά και τους λόγους για τους οποίους επιδιώκουν να ελέγχουν τη σχέση σας με τόση επιμονή.

Για τους αδέσμευτους προσοχή και πάλι προσοχή, γιατί ο Ιούνιος θα σας βάλει στον πειρασμό να επιστρέψετε σε μία σχέση του παρελθόντος που ήταν πολύ επιζήμια για εσάς.

Κοινοί γνωστοί ή και οικογενειακά πρόσωπα της άλλης πλευράς θα επιδιώξουν να επικοινωνήσουν μαζί σας, ζητώντας το λόγο του χωρισμού και γενικότερα υποβάλλοντας ένα καθεστώς πίεσης.

Ο στόχος τους θα είναι ένας και πολύ απλός,   να επιστρέψετε σε μία σχέση που ήταν για σας σαν κινούμενη άμμος.

Αυτό δε  σημαίνει ότι θέλουν το κακό σας, απλώς υποβάλλοντας σας την ιδέα ότι εκείνοι ξέρουν το καλό σας θα «ντύσουν» τη πρόθεση με το ένδυμα της καλής θέλησης.

Το κλειδί της υπόθεσης για εσάς είναι να συνειδητοποιήσετε ότι ναι μεν σε μία σχέση υπάρχει κοινή ευθύνη για την πορεία και την εξέλιξη της  - όμως για το πώς θα διαχειριστεί η άλλη πλευρά τα συναισθήματα μετά από το χωρισμό και τι θα επιλέξει να κάνει από δω και πέρα, δεν έχετε πλέον εσείς την ευθύνη.

Η ευθύνη που έχετε αυτή τη στιγμή είναι να συνειδητοποιήσετε ότι δεν μπορείτε να θυσιάζετε την προσωπική σας ευτυχία αγαπώντας έναν άνθρωπο για να τον σώσετε από τον εαυτό του.

Αγαπήστε τον εαυτό σας και από δω και στο εξής προσέξτε τις επιλογές σας και το πού τοποθετείτε τον εαυτό σας σε μία σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε ότι αφορά τα ερωτικά σας ζητήματα, ο Ιούνιος θα σας δώσει την ευκαιρία να ανανήψετε από συναισθηματικές δυσκολίες του παρελθόντος.

Οι δυσκολίες αυτές αφορούν σε μία σχέση του άμεσου παρελθόντος οποία ναι μεν δεν έχει λήξει οριστικά αλλά διατηρεί ακόμα  τη δύναμη να σας ελέγχει σε συναισθηματικό επίπεδο.

 Δεν αποκλείεται ακόμα και αν έχετε προχωρήσει τη ζωή σας, το συγκεκριμένο πρόσωπο του παρελθόντος να καθορίζει με τον τρόπο του πολλές από τις κινήσεις σας πρωταγωνιστώντας έστω και στο περιθώριο.

 Ήρθε λοιπόν ο καιρός να πάρετε μία ξεκάθαρη απόφαση και να προχωρήσετε ουσιαστικά τη ζωή σας.

Το κλειδί της υπόθεσης είναι ότι ο Ιούνιος θα σας εμπνεύσει την ανάγκη να εξελιχθείτε τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε ανθρώπινο επίπεδο, κάτι που με την παραμονή σας σε δυσλειτουργικές σχέσεις έχει καθυστερήσει σημαντικά.

 Πάρτε το χρόνο που χρειάζεστε και ανασυντάξτε τις σκέψεις σας, γιατί ο Ιούνιος θα σας δώσει μία εξαιρετικά δυναμική ώθηση για να προχωρήσετε τη ζωή σας όπου εσείς επιθυμείτε κάτι που εξαρτάται από εσάς και όχι από τον άνθρωπο που έχετε στη ζωή σας.

Κλείνοντας, το πιο σημαντικό μήνυμα για εσάς είναι να βάζετε τον εαυτό σας ως το επίκεντρο της σχέσης.

 Αν δεν είστε εσείς καλά μέσα στη σχέση αυτή, δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει και το κυριότερο θα επιβαρύνει εσάς.

Ο έρωτας δεν είναι τιμωρία, αλλά λύτρωση.

Προχωρήστε λοιπόν στην αναζήτηση της προσωπικής σας ελευθερίας με ή χωρίς ερωτικό σύντροφο.

AIΓΟΚΕΡΩΣ

Σε ότι αφορά τα ερωτικά σας ζητήματα ένα ξαφνικό νέο θα σας προβληματίσει αρκετά αυτό το μήνα, κάνοντάς σας να αισθάνεστε ότι πλέον δεν μπορείτε να διαχειριστείτε την πραγματικότητα ως έχει.

Για σας που βρίσκεστε στη διαδικασία διαζυγίου είναι σημαντικό να επιλέξετε τη νομική οδό και τις ξεκάθαρες διαδικασίες, έτσι ώστε να εξασφαλίσετε τη δίκαιη κατανομή των ευθυνών και την ομαλή εξέλιξη της όλης υπόθεσης.

Για σας που είστε δεσμευμένοι αυτό το χρονικό διάστημα ένα ξαφνικό γεγονός θα σας κάνει να θελήσετε να αποστασιοποιηθεί είτε προσωρινά από το σύντροφό σας.

 Αυτό το γεγονός αφορά είτε οικογενειακές υποθέσεις που θα βγουν στο φως είτε τον ερχομό ενός νέο μέλος στην οικογένεια κάτι που προσωρινά τουλάχιστον θα σας αναστατώσει.

 Εάν ο σύντροφός σας έχει παιδιά από προηγούμενο γάμο αναμένεται να προκύψει κάποιο ζήτημα οικογενειακό και νομικό αναφορικά με τα παιδιά, κάτι που σε κάθε περίπτωση θα απορροφήσει αρκετό χρόνο και ενέργεια από τη δική σας σχέση.

Είναι σημαντικό να κάνετε υπομονή, και σε κάθε περίπτωση να επιτρέψετε στο χρόνο να αφήσει τις καταστάσεις να εξελιχθούν.

Το κλειδί της υπόθεσης για εσάς είναι να δείξετε ψυχραιμία και να είστε ειλικρινείς απέναντι στο σύντροφό σας εκφράζοντας τα συναισθήματα με λέξεις και σε κάθε περίπτωση συζητώντας ανοιχτά για να βρείτε κοινή λύση.

Για τους αδέσμευτους αυτό το χρονικό διάστημα αναμένεται να φέρει μία μικρή αναταραχή κυρίως σε σχέση ένα ερωτικό σύντροφο του άμεσου παρελθόντος για την οποία θα αποκαλυφθούν κάποιες πληροφορίες που θα σας κάνουν να απογοητευτείτε.

 Παρόλα αυτά τα στοιχεία που θα αποκαλυφθούν θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβίστηκε από το αδιέξοδο μιας σχέσης που ενδεχομένως να μην είχατε μέχρι τώρα τη δύναμη να αφήσετε πίσω σας.

Το σίγουρο είναι ότι μετά τον Ιούνιο ξεκινάει μία νέα εποχή για την ερωτική σας ζωή, οπότε εκμεταλλευτείτε το χρονικό διάστημα αυτό για να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα και να στραφείτε πλέον σε μία ξεκάθαρη κατεύθυνση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε ότι αφορά τα ερωτικά σας ζητήματα ο Ιούνιος θα είναι ένας αρκετά γενναιόδωρος μήνας, δίνοντας πολλές ευκαιρίες τόσο για νέα ξεκινήματα, όσο και για ανανέωση της ήδη υπάρχουσας σχέσης.

Για εσάς που είστε αδέσμευτοι θα προκύψει μία τυχαία συνάντηση  με κάποιο πρόσωπο που αποτελούσε για εσάς έναν ανεκπλήρωτο έρωτα.

Αυτό το άτομο θα μπορούσε να ήταν συμμαθητής, συμφοιτητής και σε γενικές γραμμές κάποιος με τον οποίο μοιραστήκατε ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής σας έστω και από απόσταση.

Η σχέση αυτή ναι μεν έχει πολύ καλές προδιαγραφές, παρόλα αυτά κρατήστε υπόψη ότι θα χρειαστεί χρόνος για να εξελιχθεί, χρόνος που όμως αξίζει να επενδύσετε.

Το πρόσωπο αυτό ενδέχεται να είναι περισσότερο ντροπαλό και εσωστρεφές κάτι που δεν έχει σχέση με την προδιάθεση του απέναντί σας αλλά αποτελεί ένα χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς του.

Αντιμετωπίστε λοιπόν με σεβασμό τις όποιες διαφορές στον τρόπο εκδήλωσης των συναισθημάτων και δώσε στην όλη κατάσταση τον απαραίτητο χρόνο έτσι ώστε να εξελιχθεί ομαλά χωρίς πίεση.

Είναι γεγονός ότι στον έρωτα είστε άνθρωποι που σας αρέσει η εκδηλοτικότητα και η αμεσότητα ενώ το κοφτερό σας χιούμορ αποτελεί για εσάς ένα τρόπο επικοινωνίας και ένδειξης του ερωτισμού σας.

Τα στοιχεία αυτά σίγουρα θα εκτιμηθούν από την άλλη πλευρά αλλά θα χρειαστεί χρόνος για να υπάρξει η  αναμενόμενη ανταπόκριση.

Για εσάς που είστε ήδη σε σχέση, ο Ιούνιος θα σας δώσει την ευκαιρία να ανανεώσετε την κατάσταση, δίνοντας μία νέα πνοή ερωτισμού και αισιοδοξίας στη σχέση σας.

 Είναι σημαντικό να ανακαλύψετε εκ νέου τον κώδικα της μεταξύ σας επικοινωνίας  επιδιώκοντας μία πιο στενή επαφή, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο.

Η συναισθηματική επαφή είναι  κάτι που το προηγούμενο διάστημα παραγκωνίστηκε σημαντικά οπότε τώρα καλό θα ήταν να επιμεληθείτε του θέματος κάνοντας την αρχή.

Κάποιο θέμα που αφορά είτε τη συγκατοίκηση με τη μετακόμιση θα καθυστερήσει να συμβεί κάτι που αρχικά θα σας απογοητεύσει, άλλα που είναι σημαντικό να μην το εκλάβετε σαν απόρριψη.

 Αντίθετα  δώστε περισσότερο χρόνο στην κατάσταση όντας και εσείς πιο ενεργητικοί μέσα στη σχέση.

Το να αφουγκραστείτε και να κατανοήσετε τον άνθρωπό σας με ενσυναίσθηση δίνοντας χρόνο στην κατάσταση να εξελιχθεί αποτελεί δείγμα ενεργητικής υπομονής, κάτι που στη δική σας περίπτωση είναι πολύ σημαντικό να εφαρμόσετε.

Δώστε λοιπόν τον απαραίτητο χρόνο και δουλέψτε μέσα στη σχέση, μία σχέση που πραγματικά από ότι φαίνεται αξίζει να δουλευτεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Σε ότι αφορά τα ερωτικά σας ζητήματα ο μήνας αυτός πραγματικά αποτελεί μία νέα αρχή.

 Για εσάς που δεν βρίσκεστε σε σχέση μετά από μία περίοδο αναζήτησης και εσωτερικότητας έχετε ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα κυρίως με το τι ζητάτε από τον ερωτικό σας σύντροφο έχοντας πλέον ένα ξεκάθαρο όραμα.

Όλο το προηγούμενο διάστημα δουλέψατε σε μεγάλο βαθμό ζητήματα που αφορούν τη δική σας στάση και τη δική σας θεώρηση απέναντι στον έρωτα, πράγματα για τα οποία στο παρελθόν έχετε πονέσει συναισθηματικά.

Ο Ιούνιος λοιπόν έρχεται να ανταμείψει όλη αυτή την προσπάθεια και την ειλικρινή σας ενδοσκόπηση, φέρνοντας τη ζωή σας μία σχέση που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

Η καινούργια αυτή γνωριμία έχει όλες τις προδιαγραφές για να εξελιχθεί σε μία σχέση ζωής, σε γάμο και σε δημιουργία οικογένειας κάτι που θα γίνει αντιληπτό και από τις δυο πλευρές πολύ σύντομα.

Είστε πραγματικά έτοιμοι να περάσετε στην επόμενη φάση και ο μήνας αυτός θα σας προσφέρει την ευκαιρία αυτή με τον πιο όμορφο τρόπο.

Για εσάς που ήδη βρίσκεστε σε σχέση η δημιουργία οικογένειας και ο γάμος είναι προ των πυλών, ενώ αν είστε ηδη γονέας πολύ σύντομα θα καλωσορίσετε στη ζωή σας ένα νέο μέλος στην οικογένεια.

Είστε και εσείς  ένα από τα πιο ευνοημένα ζώδια του μήνα, μία εύνοια που έρχεται σαν επιβράβευση για τον αγώνα που έχετε δώσει και για τα σκληρά μαθήματα ζωής που έχετε πάρει μέχρι τώρα μέσω του έρωτα.

Ήρθε η ώρα της επιβράβευσης λοιπόν, οπότε απολαύστε τη και ζήστε το όνειρό σας γιατί αυτό το μήνα θα γίνει πραγματικότητα.

Μάνος Μηκίδης

Αριθμολόγος- Μαθηματικός

e-mail.:man.mikidis@gmail.com

 


ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

comments powered by Disqus
Σελίδα 1 από 20
Διαφήμιση

Διαφήμιση