Πώς να διασκεδάσετε χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα

Πώς να διασκεδάσετε χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα

Μην επιτρέψετε στην οικονομική κρίση να σας στερήσει τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία. Με 6 απλές κινήσεις μπορείτε να περνάτε καλά, ξοδεύοντας λίγα.

1. Πολλές καφετέριες, λόγω της οικονομικής κρίσης, κάνουν προσφορές για συγκεκριμένες ώρες της ημέρας, συνήθως το πρωί, κατεβάζοντας τις τιμές των ροφημάτων.

2. Επιχειρήσεις γρήγορων γευμάτων (fast food) προσφέρουν «πακέτα» χαμηλών τιμών για ορισμένες περιόδους. Για παράδειγμα, διαθέτουν καφέ με τυρόπιτα ή άλλο σνακ, σε πολύ χαμηλές τιμές.

3. Εκπτώσεις για εστιατόρια, μπαρ, spa κλπ. μπορείτε να βρείτε από ειδικά sites. Προχωρούν σε συμφωνίες με επιχειρήσεις εστίασης και αναψυχής, παρέχοντας στα μέλη τους μειωμένες τιμές.

4. Μπαρ και clubs έχουν αρχίσει να κάνουν για συγκεκριμένες βραδιές προσφορές, διαθέτοντας τα ποτά τους με έκπτωση. Εκμεταλλευτείτε τις!

5. Βγείτε με την παρέα σας και μοιραστείτε τα έξοδα. Είτε πάτε για φαγητό σε εστιατόριο, είτε για καφέ ή ποτέ πληρώστε ο καθένας τα δικά του.

6. Προτιμάτε να συγκεντρώνεστε με την παρέα σας σε κάποιο σπίτι. Αυτή η μορφή της διασκέδασης είναι πολύ πιο ουσιαστική, ενώ σας στοιχίζει και λιγότερα χρήματα.